Lapsellesi olet korvaamaton

Lapsellesi olet korvaamaton, aina. Pienelle lapsellesi olet sankari. Olet äärettömän tärkeä ja riität varmasti. Pieni lapsesi ei välitä siitä minkä merkkiset ovat vaatteesi saati siitä näkyykö juurikasvusi. Toisaalta hän myös ilmoittaa sinulle suloisella rehellisyydellään, kun henkesi haisee tai, kun sinulla on turvonnut lihapullamaha. Tästä huolimatta pieni lapsesi katselee sinua ihaillen.

Vanhemmalle lapsellesi olet edelleen sankari, tosi elämän sankari. Enää et ole kaikkivoipa, vaan inhimillisyytesi paljastuu. Lapsesi huomaa, että myös sankari, myös rakastava ihminen, voi erehtyä. Myös sankari voi olla väärässä.

Aikuiselle lapsellesi olet edelleen sankari, haavoittuva ja säröinen sankari, epätäydellinen sankari. Olet käynyt läpi myrskyt ja tyynet hetket. Olet kokenut riidat ja rauhan. Olet löytänyt, kadottanut ja löytänyt uudelleen. Olet satuttanut ja tullut satutetuksi.

Lapsellesi olet korvaamaton, aina. Ja lohdullisesti sinulla, kuin myös minulla, on sankari jonka puoleen voi aina kääntyä.

"Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, sankari, joka auttaa. Hän ilolla iloitsee sinusta, hän on ääneti, sillä hän rakastaa sinua, hän sinusta riemulla riemuitsee." Sefanja 3:17

Ei kommentteja