Äitiyden aika

Kaikella on aikansa auringon alla kirjoitti eräs viisas kuningas aikoinaan. Tällä hetkellä omassa elämässäni on äitiyden aika.

Vanhemmuus on kohdallani mullistanut kaiken ja samalla se ei ole muuttanut mitään. Mutta vanhemmuus, kuten uskovaisen elämäkin, tuntuu toisinaan olevan täynnä mielenkiintoisia vastakohtaisuuksia.

 Sanotaan, että "aika on rahaa", mutta se on jotain paljon enemmän. Aikaa ei saa takaisin, ei edes rahalla. Lapsuus on lopulta vain ohikiitävä hetki ihmisen elämässä, mutta samalla armottoman tärkeä sekä arvokas. Se mitä ennenkaikkea halusin antaa lapsilleni, on aikani. Aikani ei ole täydellistä, eikä aina kovin tehokastakaan. Mutta se on aikaa. Se on mielenkiintoa ja halua olla läsnä.

Nyt on aika kylvää. Kylvää rakkauden, ilon, kuuliaisuuden, turvallisuuden, anteeksiantamuksen, viisauden ja kiitollisuuden siemeniä.

Nyt on aika olla läsnä, askarrella, hiljentyä lukemaan ja ihmettelemään. Nyt on aika opettaa ja opetella. Tiedän, että en omin voimin kykene olemaan täydellinen äiti tai "kylväjä ", mutta onneksi joku minua suurempi antaa sadon.

"Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti." Psalmi 127:3

1 kommentti

  1. Tärkeitä ajatuksia! Lapsuus on todellakin vain ohikiitävä hetki.

    VastaaPoista