Muutoksen keskelläElämä on täynnä muutosta. Nyt äitinä sen huomaa konkreettisesti. Lapset kasvavat ja kehittyvät joka päivä, elämäntilanteet muuttuvat, koti muuttuu lasten kehityksen mukana. Parisuhde saa uusia ulottuvuuksia ja perheen merkitys korostuu.

Olennaista näyttää kuitenkin olevan se, miten muutokseen suhtautuu ja sopeutuu. Avainsanoja tuntuvat olevan luottamus, kärsivällisyys ja keskeneräisyyden sietäminen.

Kuitenkin on asioita, jotka pysyvät - myös muutoksen keskellä. On olemassa ankkuri, joka pitää myös myrskyssä ja muutoksessa. On olemassa rauha joka ylittää ymmärryksen ja ilo, joka ei riipu olosuhteistamme. Luojamme on jättänyt meille Sanansa ja lupauksensa, jotka eivät muutu edes muutoksen keskellä.

Liian usein olen yrittänyt hallita kaikkia, hallitsematta kuitenkaan mitään. Olen asettanut aikatauluja asioille, jotka eivät ole olleet käsissäni.

Muistetaan, että kaiken muutoksen keskellä meitä kannetaan ja meistä pidetään huolta. Lohdullisesti kaaoksenkin keskellä voimme ajatella, että Isällä on kaikki hallussa.

”Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa” Saarnaaja 3:11Ei kommentteja